Υλικά:
1 φιλέτο μπακαλιάρου περίπου 800 γραμμάρια
6 ντομάτες γινωμένες
1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι
1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
Ψίχα από τρεις φέτες ψωμί μουλιασμένο
2 κρόκους αυγού
3 κουταλιές κρέμα γάλακτος light
Ετοιμασία:
Αδειάζετε τις ντομάτες και σοτάρετε το περιεχόμενό τους στο ελαιόλαδο μαζί με το κρεμμύδι και τον μαϊντανό για δέκα λεπτά. Προσθέτετε το φιλέτο μπακαλιάρου τριμμένο και συνεχίζετε για ακόμα δέκα λεπτά. Τα αφήνετε να κρυώσουν και προσθέτετε την κρέμα γάλακτος, την ψίχα του ψωμιού και τους κρόκους και ανακατεύετε συνεχίζοντας το μαγείρεμα. Γεμίζετε με το μείγμα τις ντομάτες και τις ψήνετε στον φούρνο στους 200 βαθμούς για τριάντα λεπτά. Τέλος, σερβίρετε σε θερμοκρασία δωματίου.
Πηγή: in2life.gr