Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτρόφων Ηρακλείου θα κόψει σήμερα Τρίτη την πίτα της στο μπλόκο στα Πεζά

2 λεπτά ανάγνωσης

Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτοκτηνοτρόφων Ηρακλείου θα κόψει σήμερα Τρίτη 11 Φλεβάρη την πίτα της στο Μπλόκο στα Πεζά στις 7:00μμ. Θα ακολουθήσει γλέντι   με κρασί και μουσική.   Καλούμε όλους τους μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους,  αλλά και τον λαό της περιοχής να βρεθούν στο μπλόκο.

Παραμένουμε, ενισχύουμε, μαζικοποιούμε το μπλόκο των Πεζών, παλεύουμε όλοι μαζί για την επιβίωσή μας, ενάντια στην αντιαγροτική – αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης , της ΕΕ , της  ΚΑΠ που μας ξεκληρίζει, διεκδικώντας παράλληλα ικανοποίηση των αιτημάτων μας για μείωση του κόστους παραγωγής, αφορολόγητο πετρέλαιο, χαμηλή τιμή στο ρεύμα, κατώτερες εγγυημένες τιμές στα προϊόντα μας.

Καλούμε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους να ενισχύσουν το μπλόκο για να παλέψουμε όλοι μαζί για :

  1. Αναπλήρωση του χαμένου εισοδήματος.
  2. Μείωση του κόστους παραγωγής , επιδότηση των ζωοτροφών , ρεύμα στα 7 λεπτά , αφορολόγητο πετρέλαιο στην αντλία .
  3. Κατώτερες εγγυημένες τιμές στα αγροτοκτηνοτροφικά προιόντα.
  4. ΕΛΓΑ δημόσιο που θα αποζημιώνει το σύνολο της ζημιάς σε εισόδημα και υποδομές.
  5. Αποζημιώσεις στο 100% των ζημιών σε αγροτικό κεφάλαιο και παραγωγή
  6. Υλοποίηση όλων των απαραίτητων έργων υποδομής για την αντιμετώπιση της λειψυδρίας
  7. Να παρθούν άμεσα προληπτικά μέτρα για την προστασία από φυσικές καταστροφές και ασθένειες.

Άμεση και πλήρη στελέχωση των Κ.Υ.  και των Περιφερειακών Ιατρείων, με όλο το απαιτούμενο μόνιμο προσωπικό όλων των κλάδων και ειδικοτήτων, πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης, με ουσιαστικές αυξήσεις μισθών, και μονιμοποίηση των συμβασιούχων

Μοιραστείτε το άρθρο

Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Γαύρος στο τηγάνι με λαδορίγανη

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

Γαύρος 800 γρ

Ελαιόλαδο 100 γρ

Λεμόνι 1 τον χυμό του

Ρίγανη λίγο για το πασπάλισμα

Αλάτι – πιπέρι

Δάφνη 1 φύλλο

Νερό λίγο

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τον γαύρο αφαιρώντας τα κεφάλια και τα εντόσθια.

Τον πλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον τοποθετούμε στο τηγάνι ομοιόμορφα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λάδι, τον χυμό λεμονιού, την δάφνη λίγο ρίγανη (για να μην γίνει πικρός)  και λίγο νεράκι.

Τα ψήνουμε για 10 λεπτά και είναι έτοιμος.

Πηγή

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Γαύρος στο τηγάνι με λαδορίγανη

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

Γαύρος 800 γρ

Ελαιόλαδο 100 γρ

Λεμόνι 1 τον χυμό του

Ρίγανη λίγο για το πασπάλισμα

Αλάτι – πιπέρι

Δάφνη 1 φύλλο

Νερό λίγο

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τον γαύρο αφαιρώντας τα κεφάλια και τα εντόσθια.

Τον πλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον τοποθετούμε στο τηγάνι ομοιόμορφα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λάδι, τον χυμό λεμονιού, την δάφνη λίγο ρίγανη (για να μην γίνει πικρός)  και λίγο νεράκι.

Τα ψήνουμε για 10 λεπτά και είναι έτοιμος.

Πηγή

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων

Γαύρος στο τηγάνι με λαδορίγανη

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

Γαύρος 800 γρ

Ελαιόλαδο 100 γρ

Λεμόνι 1 τον χυμό του

Ρίγανη λίγο για το πασπάλισμα

Αλάτι – πιπέρι

Δάφνη 1 φύλλο

Νερό λίγο

Οδηγίες

Καθαρίζουμε τον γαύρο αφαιρώντας τα κεφάλια και τα εντόσθια.

Τον πλένουμε καλά, τον στραγγίζουμε και τον τοποθετούμε στο τηγάνι ομοιόμορφα, αλατοπιπερώνουμε και περιχύνουμε με το λάδι, τον χυμό λεμονιού, την δάφνη λίγο ρίγανη (για να μην γίνει πικρός)  και λίγο νεράκι.

Τα ψήνουμε για 10 λεπτά και είναι έτοιμος.

Πηγή

 

Μοιραστείτε το άρθρο

Ακολουθήστε μας

Ροή Ειδήσεων