Συστατικά:
200 γρ. κουβερτούρα
1 κ.γ. μέλι
1/2 κ.γ. πιπέρι καγιέν
1/2 κ.γ. κανέλα
30 μεγάλες φράουλες
Οδηγίες:
Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπαΐν μαρί μαζί με το μέλι, την κανέλα και το πιπέρι.
Πλένουμε καλά τις φράουλες χωρίς να κόψουμε το κοτσανάκι τους και τις στεγνώνουμε καλά.
Βουτάμε μία μία τις φράουλες κρατώντας τις από το κοτσανάκι έτσι ώστε να καλυφθούν μέχρι την μέση με σοκολάτα.
Αφήνουμε για λίγο να τρέξει η πολύ σοκολάτα και τις ακουμπάμε πάνω σε λαδόκολλα να στεγνώσουν.
Προσεκτικά τις ξεκολάμε από την λαδόκολα και τις βάζουμε σε μία πιατέλα.
Πηγή: gourmed.gr