ΥΛΙΚΑ
Για τη φέτα ψητή
- 270 γρ. τυρί φέτα
- 130 γρ. σάλτσα ντομάτας
- 15 γρ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 3 γρ. βασιλικός, ψιλοκομμένος
- 30 γρ. κρουτόν
- 3 γρ. πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
- 30 γρ. ελαιόλαδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Για τη φέτα ψητή
Σε ένα μέτριο τηγάνι για σαγανάκι τοποθετούμε τη σάλτσα ντομάτας, τη φέτα και στη συνέχεια ρίχνουμε από πάνω τα υπόλοιπα υλικά και στο τέλος το ελαιόλαδο. Σε προθερμασμένο φούρνο ψήνουμε στους 180°C μέχρι η φέτα να πάρει ωραίο χρώμα.
Πηγή: yiannislucacos.gr – Γιάννης Λουκάκος