Υλικά:
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, κομμένες
2 κουταλάκια κανέλα
3 κουταλιές φρεσκοκομμένη μέντα
2 κουταλιές πουρές τομάτας
400γρ. τομάτες, κομμένες
200γρ. μελιτζάνες, κομμένες και τηγανισμένες
500γρ. κιμάς
200γρ. φέτα
Εκτέλεση:
Σε ένα τηγάνι τσιγαρίζετε το κρεμμύδι και το σκόρδο και όταν ροδίσουν και μαλακώσουν λιγάκι προσθέτετε τον κιμά και τσιγαρίζετε για άλλα 4-5 λεπτά ή μέχρι να χρυσίσει.
Ρίξτε στο τηγάνι τις τομάτες, πουρέ τομάτας και την κανέλα και αλατοπιπερώστε.
Αφήστε τον κιμά να σιγοβράσει για περίπου 20 λεπτά και στα μέσα προσθέστε και τις μελιτζάνες.
Απλώστε την φέτα πάνω από τον κιμά και σερβίρετε ενώ το τυρί λιώνει. Συνοδέψτε με φρέσκο ψωμί και πράσινη σαλάτα!
Πηγή: infowoman.gr