Ένα πολύ νόστιμο και φρουτένιο γλυκάκι θα γίνει σίγουρα το αγαπημένο σας καθώς χρειάζεται ελάχιστος χρόνος και μόνο 3 υλικά για να το φτιάξετε!!
Διαλέξτε την γεύση και το σχήμα και απλά απολαύστε το.
Υλικά
(με γεύση ροδάκινο)
1 λίτρο χυμό ροδάκινο
110 γρ κορν φλάουρ
ινδοκάρυδο
Υλικά
(με φρέσκο χυμό πορτοκάλι)
1 λίτρο φρέσκο χυμό πορτοκάλι
110 γρ κορν φλάουρ
200 γρ ζάχαρη
ινδοκάρυδο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Την συνταγή μπορούμε να την φτιάξουμε με ότι γεύση χυμού τυποποιημένου ή φρέσκου.
Ξεκινάμε και σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε τον χυμό ροδάκινο και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά ώσπου να πήξει.
Συνεχίζουμε και αφού πήξει το αποσύρουμε από την φωτιά και το μοιράζουμε σε φορμάκια.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν. Μόλις κρυώσουν τα ξεφορμάρουμε και τα πασπαλίζουμε ολόκληρα μέσα στο ινδοκάρυδο ή απλά στολίζουμε από πάνω.
Με φρέσκο χυμό πορτοκάλι.
Θα στύψουμε τα πορτοκάλια μέχρι να γίνει ο χυμός τους 1 λίτρο.
Έπειτα θα τον ρίξουμε μέσα σε μια κατσαρόλα μαζί με το κορν φλάουρ και την ζάχαρη.
Ανακατεύουμε πάνω στην φωτιά μέχρι να πήξει.
Αφού πήξει ξεφορμάρουμε και μοιράζουμε σε φορμάκια.
Τα αφήνουμε να κρυώσουν και τα πασπαλίζουμε με ινδοκάρυδο.
Είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.
Πολύ νόστιμα και γρήγορα γλυκάκια που είναι ιδανικά ακόμα και για πολύ μικρά παιδάκια!
Πηγή: orthodoxia.online