Το λάδι κανέλας με φύλλα δάφνης ταιριάζει σε βραστές πατάτες και σε κρέατα όπως κοτόπουλο και μοσχάρι ενώ διατηρείται μέχρι και 6 μήνες.
Υλικά
- 3-4 φύλλα δάφνης
- 1 ξυλάκι κανέλας
- φλούδα από ένα πορτοκάλι
- 2 φλ. παρθένο ελαιόλαδο
Διαδικασία
Θα πλύνεις πολύ καλά τα φύλλα δάφνης και έπειτα θα τα στεγνώσεις σε μια πετσέτα. Ακολούθως βάζεις μέσα στο μπουκάλι τα φύλλα δάφνης και την κανέλα.
Πλένεις το πορτοκάλι, το στεγνώνεις και αφαιρείς τη φλούδα για να την προσθέσεις μέσα στο λάδι σου.
Πηγή: enimerotiko.gr