Διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Γυμναστικής Ένωσης Μεσαράς

2 λεπτά ανάγνωσης

Την Κυριακή 1 Δεκέμβριου ο Άγιος Νικόλαος Γ.Σ διοργάνωσε μαζί με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης και τον Δήμο Αγίου Νικολάου το 11ο Φεστιβάλ Κρητικού στίβου.

Οι αγώνες έγιναν μέσα στους δρόμους της ομορφης πόλης του Αγίου Νικολάου και περιλαμβανε αγωνίσματα από 400 μέτρα για μικρούς αθλητες έως και 10 χιλιόμετρα για τις πιο μεγάλες ηλικιακές κατηγορίες.

Ο καιρός, αν και συννεφιασμενος, βοήθησε στο να πραγματοποιηθούν ωραίες και ανταγωνιστές κούρσες.

Η ομάδα της ΓΕΜ πήρε μέρος και σε αυτούς τους αγώνες με 18 αθλητές και αθλήτριες σε όλες τις κατηγορίες.

Οι πιο πολλοί αθλητές του αγωνιστικου τμήματος της ΓΕΜ που πήραν μέρος, δεν αγωνίζονται σε αγωνίσματα αντοχής αλλά κυρίως ταχύτητας, όμως ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Κουρτικάκης επέλεξε να συμμετέχουν όλοι σαν μια δυνατή προπόνηση, μιας και αυτήν την περίοδο η ομάδα δουλεύει ακόμα το βασικό κομμάτι της προετοιμασίας της.

Όμως οι πιο μικροί αθλητές, που προπονούνται υπό τις οδηγίες της κ. Σοφίας Βογιατζακη, τα πήγαν περίφημα κατακτώντας μάλιστα και ένα χάλκινο μετάλλιο!

Αναλυτικά η ομάδα της περιοχής μας είχε τα παρακάτω αποτελέσματα:

400μ Κ10 Κορίτσια

3η Θεώνη Χαραλαμπακη 1.12

6η Αμαλία Γιαννεδακη 1.16

13η Άρτεμις Λουκακη 1.25

17η Ρενια Χαιρετη 1.27

25η Ευτυχία Αλεγκακη 1.29

400μ Κ10 Αγόρια

5ος Τσικριτσάκης Εμμανουήλ 1.14

6ος Βασιλειάδης Νικόλας 1.16

700μ Κ12 Κορίτσια

14η Μαρίνα Χαιρετη 3.22

700μ Κ12 Αγόρια

11ος Γιάννης Τυρακης 2.54

900μ Κ14 Κορίτσια

11η Ειρήνη Ρηγακη 3.37

1.800μ Κ16 Κοριτσια

11η Ευγενία Κουτεντακη 8.30

13η Γεώργια Μαραγκακη 8.53

17η Μαρίνα Τσαγκαρακη 9.20

2.700 Κ16 Αγοριών

10ος Κουλεντακης Νίκος 10.11

17ος Ξαγοραρακης Μιχάλης 12.35

2.700 Κ18 Γυναικών

5η Μαριάννα Σφυριδακη 13.29

6η Άννα Φανουρακη 13.30

10.000μ Ανδρων

8ος Κανακης Γιώργος 41.55

Μοιραστείτε το άρθρο

Διακρίσεις για τους αθλητές και τις αθλήτριες της Γυμναστική Ένωση Μεσαράς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16

1 λεπτά ανάγνωσης

Ενημέρωση: Γυμναστική Ένωση Μεσαράς

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η αποστολή του αγωνιστικου τμήματος στίβου της ΓΕΜ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ16 που έγινε στην Χαλκίδα στις 17 και 18 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα αγωνίστηκαν η Φενια Τσικριτσακη στα 300 μέτρα που κατετάγη 32η σε 41 συμμετοχές με χρόνο 47:53 καθώς και η μικτή ομάδα (2 αγορια – 2 κορίτσια) σκυταλοδρομιας 4Χ200 με τους Κουλεντακη Νίκο – Φανουρακη Άννα – Χασκη Ζενια και Ξαγοραρακη Μιχάλη που κατεταγησαν 40οι στις 45 συμμετοχές με χρόνο 1:54,40.

Αν λάβει κανείς υπόψη ότι ήταν η πρώτη παρουσία όλων των παραπάνω αθλητών σε πανελλήνιο πρωτάθλημα, τα αποτελέσματά που έφεραν κρίνονται ικανοποιητικα και αφήνουν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Οι αγωνιστικές εμπειρίες που αποκομησαν ήταν μοναδικές, πήραν μια γεύση για το πόσο υψηλό είναι το επιπεδο των αγωνων, γνωρίστηκαν με συναθλητές τούς απο πολλά μέρη της Ελλάδας και γενικά πήραν ολα αυτά τα στοιχεία που σε συνδυασμό με την κατάλληλη προπόνηση, θα τούς φανούν χρήσιμα για υψηλότερες επιδόσεις σε επικείμενες διοργανώσεις.

Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής του αγωνιστικού Γιώργος Κουρτικακης και η έφορος στίβου της Γ.Ε.ΜΕΣΑΡΑΣ Λορετα Λαμπάκη.

Μοιραστείτε το άρθρο