Συστατικά:
150 γρ. τυρί φέτα κομμένο σε κύβους
4 ντομάτες κομμένες σε φέτες
1 αγγούρι με τη φλούδα, κομμένο σε ροδέλες
1 μεγάλη πράσινη πιπεριά, κομμένη σε ροδέλες
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 κ.σ. κάπαρη
1 κ.γλ. ξερή ρίγανη
20 ελιές|
1/2 φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
2 κ.σ. ξίδι από κόκκινο κρασί (προαιρετικά)
αλάτι και πιπέρι
Οδηγίες:
Σε μεγάλο ανοιχτό μπολ σερβιρίσματος, ανακατεύουμε τις ντομάτες, το αγγούρι, το κρεμμύδι, την πιπεριά, και τη φέτα.
Προσθέτουμε τις ελιές και την κάπαρη και αλατοπιπερώνουμε.
Ραντίζουμε τη σάλτσα με το λάδι και το ξίδι και ανακατεύουμε προσεκτικά.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και σερβίρουμε.
Πηγή: gourmed.gr