Υλικά:
1 κιλό χοιρινό
2 σκελίδες σκόρδο
½ κιλό ντοµάτες ξεφλουδισµένες και
ψιλοκοµµένες
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι κρασί
αλάτι, πιπέρι, κύµινο
Εκτέλεση
Τσιγαρίζουµε πρώτα το σκόρδο µε λίγο λάδι και στη συνέχεια προσθέτουµε τις τοµάτες και τις αφήνουµε να βράσουν λίγο.
Σβήνουµε µε κρασί και προσθέτουµε το αλάτι, το πιπέρι, το κύµινο και το κρέας κοµµένο σε µικρά κοµµατάκια.
Το αφήνουµε να σιγοψηθεί.