Υλικά:
1 κιλό χοιρινό κρέας (μπριζόλα λαιμού για να έχει και λίγο πάχος) κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
1/2 φλ. ελαιόλαδο
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε ροδέλες
2 κλωνάρια μαϊντανό
1 κ. γ. πιπέρι σε κόκκους
1 κ. γ. ρίγανη
1/2 κ.γ. θυμάρι
Εκτέλεση:
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμιγνύετε όλα τα υλικά της μαρινάδας. Βάζετε τα κομμάτια του κρέατος μέσα και το αφήνουμε για όλη τη νύχτα.
Την επομένη, προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς Κελσίου. Βγάζετε το κρέας από τη μαρινάδα, βάζετε το ένα κομμάτι “κολλητά” στο άλλο (ή το περνάτε σε ξυλάκια για σουβλάκια), το τυλίγετε σε λαδόκολλα και το βάζετε σε ένα ταψί να ψηθεί, για 1 1/2 ώρα περίπου (προσοχή: αυτό εξαρτάται και από την ποιότητα του κρέατος).
Το σερβίρετε με τη λαδόκολλα μέσα σε πιατέλα και το συνοδεύετε με τηγανιτές πατάτες φούρνου ή ρύζι.
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr