Υλικά
1 κιλό αρνίσιο κιμά περασμένο 2 φορές
6 κ.σ. ελαιόλαδο
3 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 σκ. σκόρδου τριμμένες
1 κρεμμύδι τριμμένο
1/2 κ.γ. μπαχάρι τριμμένο
1/2 κ.γ. κύμινο σκόνη
1/2 κ.γ. κοπανισμένο κόλιανδρο
1 κ.γ. ξερό θυμάρι
1κ.γ. ρίγανη ξερή
1 κ.γ. μπούκοβο
2 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
2 μέτριες φέτες ψωμί μουλιασμένες
αλάτι, χοντροτριμμένο πιπέρι
Διαδικασία
Σ’ ένα μπολ αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μαζί και ζυμώνουμε καλά.
Πλάθουμε μακρόστενα κεμπάπ γύρω από τα σουβλάκια, μέτριου πάχους.
Τα βάζουμε στο ψυγείο και σκεπάζουμε με μεμβράνη για 1 ώρα τουλάχιστον.
Τα ψήνουμε στα κάρβουνα για 4 λεπτά από κάθε πλευρά.
Πηγή: dimitrisskarmoutsos.gr