Υλικά:
1 κιλό αρνάκι σε μερίδες
1 κούπα ελαιόλαδο
1 πακέτο μακαρόνια της αρεσκείας μας
3-4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες
3 κουταλιές πελτές
αλάτι, πιπέρι
2 κουταλάκια κανέλα σκόνη
Εκτέλεση:
Μόλις ψηθεί το κρέας το αφαιρούμε από την κατσαρόλα, προσθέτουν στη σάλτσα 2 ποτήρια νερό και μόλις πάρει βράση ρίχνουμε τα μακαρόνια.
Θέλει συχνό ανακάτεμα για να μην κολλήσουν και ίσως χρειαστεί λίγο νεράκι ακόμα.
Μόλις ετοιμαστούν τα μακαρόνια προσθέτουμε το κρέας, ανακατεύουν και σερβίρουν το φαγητό καυτό, με μπόλικη τριμμένη ξερή μυζήθρα. Έτσι γίνεται ακόμη πιο νόστιμο, καθώς το ζυμαρικό παίρνει όλη τη γεύση του κρέατος και της σάλτσας!
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr