Κρέμα πορτοκαλιού εύκολη, γρήγορη και νηστίσιμη

1 λεπτά ανάγνωσης

Υλικά

1 λίτρο φρέσκος χυμός πορτοκάλι

4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη

2 κουταλιές της σούπας γεμάτες κόρν φλάουρ

ξύσμα από 1 πορτοκάλι

κανέλα για τη διακόσμηση

Διαδικασία

1 Από τον χυμό κρατάμε στο πλάι ένα ποτήρι.

2 Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον υπόλοιπο χυμό πάνω στη φωτιά.

3 Ρίχνουμε στον χυμό που κρατήσαμε τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά.

4 Μόλις ζεσταθεί καλά ο χυμός στην κατσαρόλα ρίχνουμε και τον χυμό που έχουμε κρατήσει στο πλάι.

5 Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα μας.

6 Αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τη μοιράζουμε σε μπολάκια.

7 Πασπαλίζουμε με κανέλα και διακοσμούμε με φλύδες πορτοκαλιού.

Πηγή: masame.gr

Μοιραστείτε το άρθρο