Κυριακή, 29 Ιουνίου, 2025
e-mesara
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ
No Result
View All Result
e-mesara
No Result
View All Result
Home ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Ρεβίθια με αλευρολέμονο

04/08/2019
in ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
0
Ρεβίθια με αλευρολέμονο
0
SHARES
Share on Facebook

Υλικά:

Μισό κιλό ρεβίθια

1 κρεμμύδι

1 φλυτζάνα ελαιόλαδο

2 λεμόνια

1 κουτάλι αλεύρι

αλάτι

πιπέρι

Εκτέλεση:

Βάζομε τα ρεβίθια αποβραδίς στο νερό με μια χούφτα αλάτι γι μαλακώσουν.

Την άλλη μέρα τα ξεπλύνομε καλά και τα βάζουμε στο τσικάλι όπου έχομε τσιγαρίσει το κρεμμύδι.

Σε λίγα λεπτά προσθέτομε το νερό, αλάτι και πιπέρι και τα αφήνομε να βράσουν. Στύβομαι το λεμόνι και το χτυπάμε με αλεύρι.

Δέκα λεπτά πριν κατεβάσομε το τσικάλι προσθέτομε το αλευρολέμονο.

Πηγή: incrediblecrete.gr

 

Previous Post

Ο Γιώργος Ορφανός ετοίμασε το «ΟρφανοΤροφείο» στο Ρέθυμνο και εντυπωσιάζει…

Next Post

Προφιτερόλ νηστίσιμο

Next Post
Ρεβίθια με αλευρολέμονο

Προφιτερόλ νηστίσιμο

  • Αρχείο
  • Επικοινωνία

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Welcome Back!

Login to your account below

Forgotten Password?

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.

Log In
No Result
View All Result
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
  • (Α)ΣΧΟΛΙΑΣΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ
  • ΤΟΠΙΚΑ&ΑΛΛΑ
  • ΜΟΝΟΣΤΗΛΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
  • ΑΡΘΡΑ
  • ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΚΡΗΤΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
  • ΑΓΓΕΛΙΕΣ

© All rights reserved 2014 - 2025 | Incited by Aimark Digital Strategy - Development by Intelweb. || ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ || ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ