ΥΛΙΚΑ
1,5 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλο
2 κιλά σέλινο
2 κρεµµύδια
1 ποτήρι λάδι
½ κρασοπότηρο λεµόνι
αλάτι, πιπέρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε µία κατσαρόλα µε νερό βάζουµε το σέλινο, το αφήνουµε να πάρει µια βράση και µετά το σουρώνουµε.
Τσιγαρίζουµε το κρεµµύδι στο λάδι και ρίχνουµε το χοιρινό κοµµένο σε µικρά κοµµατάκια.
Προσθέτουµε λίγο νερό και αφήνουµε το κρέας να ψηθεί περίπου 45 λεπτά της ώρας.
Βάζουµε στην κατσαρόλα το σέλινο µε το αλάτι και το πιπέρι και συνεχίζουµε σε χαµηλή φωτιά το ψήσιµο.
Δεν ανακατεύουµε το φαγητό µε την κουτάλα, αλλά κουνάµε λίγο την κατσαρόλαγια να µην κολλήσει το κρέας.
Όταν µείνει µόνο το λάδι του, ρίχνουµε το λεµόνι και το φαγητό είναι έτοιµο.
Πηγή: incrediblecrete.gr