Υλικά
1 κιλό κολοκύθια,
1/2 κιλό ντομάτες,
1 φλιτζάνι λάδι,
1 κρεμμύδι,
5 αυγά,
αλάτι,
πιπέρι.
Εκτέλεση:
Τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, ψιλοκομμένο με το λάδι και τα κολοκυθάκια κομμένα σε στρογγυλές φέτες.
Προσθέτουμε τις ντομάτες το αλάτι και το πιπέρι και αφήνουμε να ψηθούν καλά.
Χτυπάμε τα αυγά και περιχύνουμε με αυτά το μείγμα. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να ψηθούν.
Πηγή: Δήμος Αγίου Νικολάου