Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν τρεις νεαρές κοπέλες στα Χανιά, όταν αποφάσισαν να κάνουν ωτοστόπ και επιβιβάστηκαν σε όχημα νεαρού Κρητικού. Αυτό που ξεκίνησε ως μια απλή διαδρομή, εξελίχθηκε σε εφιάλτη, όταν ο οδηγός αρνήθηκε να τις αποβιβάσει και άρχισε να οδηγεί επικίνδυνα, πραγματοποιώντας σπινιαρίσματα και απότομους ελιγμούς.
Οι κοπέλες, αντιλαμβανόμενες τον κίνδυνο, κάλεσαν σε βοήθεια μέσω του αριθμού έκτακτης ανάγκης 112, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί άμεσα η Άμεση Δράση και η ομάδα ΔΙ.ΑΣ., η οποία επιχείρησε να σταματήσει το όχημα. Ο νεαρός όμως όχι μόνο δεν συμμορφώθηκε, αλλά φέρεται να αποπειράθηκε να εμβολίσει τις μοτοσυκλέτες των αστυνομικών που του έκαναν σήμα.
Κατά τη διάρκεια της τρελής πορείας, το όχημα σταμάτησε προσωρινά σε φωτεινό σηματοδότη, δίνοντας την ευκαιρία σε δύο από τις τρεις κοπέλες να ανοίξουν την πόρτα και να διαφύγουν έντρομες. Η τρίτη κοπέλα, όμως, δεν πρόλαβε και παρέμεινε στο όχημα, το οποίο συνέχισε την πορεία του υπό την ομηρία της.
Η καταδίωξη έλαβε τέλος λίγα λεπτά αργότερα, όταν το όχημα εμβολίστηκε από περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. για να σταματήσει η επικίνδυνη πορεία του. Ο δράστης συνελήφθη και πρόκειται να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης.
Το περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην τοπική κοινωνία, ενώ οι αρχές διερευνούν περαιτέρω τις συνθήκες και τα κίνητρα της πράξης του νεαρού οδηγού.
(Με στοιχεία από το cretalive.gr )