Mπισκοτάκια κανέλας

1 λεπτά ανάγνωσης

Για τα μπισκότα κανέλας θα χρειαστείτε

  • 500 γρ. ‏αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
  • 1/4 κ.γ. ‏σόδα
  • 2 κ.γ. ‏κανέλα
  • 1/2 κ.γ. ‏γαρύφαλλο
  • 1 φλιτζ. ‏ζάχαρη
  • 1 φλιτζ. ‏λάδι
  • 1/2 φλιτζ. ‏χυμό πορτοκάλι
  • 1 ‏πορτοκάλι (μόνο το ξύσμα του)

Εκτέλεση

  1. Χτυπάτε στο μίξερ για λίγο το λάδι,τη ζάχαρη και το χυμό.
  2. Προσθέτετε το αλεύρι με τα υπόλοιπα υλικά και ζυμωνέτε.
  3. Θα χρειαστεί να προσθέσετε ακόμη λίγο αλεύρι.
  4. Κάνετε μπισκοτάκια σε διάφορα σχέδια με κορνέ ή κουπ-πατ και ψήνετε στους 170C βαθμούς στις αντιστάσεις για 15 λεπτά περίπου.

Πηγή: daddy-cool.gr

Μοιραστείτε το άρθρο