Ενημέρωση: Γυμναστική Ένωση Μεσαράς
Το Σαββατοκύριακο 21 και 22 Ιουνίου πραγματοποιηθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Κ18 στο Παμπελοποννησιακο στάδιο στην Πάτρα.
Η ομάδα της ΓΕΜ συμμετείχε σε αυτό το πρωτάθλημα, αφού κάποιοι αθλητές της κατάφεραν μετά από πολλά χρόνια να πιάσουν όρια συμμετοχής για το συγκεκριμένο πρωτάθλημα και οι υπόλοιποι συμμετείχαν σε ομάδες σκυταλοδρομιας.
Συνολικά πήραν μέρος 8 αθλητές από την ομάδα της Μεσσαράς και είχαν τις παρακάτω επιδόσεις:
Φανουρακης Νικος 100μ Ανδρων με ατομική επίδοση στα 11.78
Ξαγοραρακης Μιχάλης 200μ Ανδρων με ατομική επίδοση στα 23.69
Κουλεντακης Νίκος 400μ Ανδρων με ατομική επίδοση στα 54.35 και ύστερα από απουσία 2 μηνών λόγω τραυματισμου στην μέση!
Σκυταλοδρομια 4Χ100 Ανδρών με τους 3 παραπάνω αθλητές και τον Νίκο Ρουκουνακη με επίδοση 45.95, χρόνος που τους έβαλε στην 16αδα του πανελληνίου πρωταθλήματος.
Σκυταλοδρομια 4Χ100 Γυναικών με τις Άννα Φανουρακη, Μαριάννα Σφυριδακη, Μαρίνα Τσαγκαρακη και Γεώργια Μαραγκακη με επίδοση 54.95.
Η παρουσία τους κρίνεται άκρως επιτυχημένη, αφού πραγματοποίησαν ολοι ατομικά και ομαδικά ρεκόρ, το ζητούμενο δηλαδή στον αθλητισμό, αυτό του να βελτιώνεσαι και να ξεπερνάς τον εαυτό σου σε τόσο σημαντικούς αγώνες!
Την αποστολή συνόδευσαν ο προπονητής του αγωνιστικου Γιώργος Κουρτικακης και η έφορος στιβου Λορετα Λαμπάκη.