Ενημέρωση: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός – Περιφερειακό Τμήμα
Ακόμα μία μεγάλη αιμοληψία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 14 Μαϊου, στο
κτίριο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στις Μοίρες, οργανωμένη από το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Μοιρών, σε συνεργασία με την Αιμοδοσία Παγνη.
Άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνδρες και γυναίκες προσήλθαν να δώσουν αίμα. Συγκεντρώθηκαν 75(!) φιάλες αίμα, γεγονός που μαρτυράει ότι η συμμετοχή του κόσμου είναι απόρροια της εμπιστοσύνης στους Εθελοντές από την τοπική κοινωνία αλλά αποδεικνύει επίσης ότι το αίσθημα εθελοντισμού στην περιοχή της Μεσσαράς παραμένει ιδιαίτερα αυξημένο.
Χαρακτηριστικό της προχθεσινής αιμοδοσίας η παρουσία νέων αιμοδοτών, που ήταν νέοι
ηλικιακά άνθρωποι, αγόρια και κορίτσια, γεγονός που δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στους διοργανωτές, να συνεχίσουν με αμείωτο ρυθμό.
Το Περιφερειακό Τμήμα Μοιρών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού νιώθει υπερήφανο για
την ανταπόκριση του κόσμου, που έδωσε μια από τις μεγαλύτερες αιμοδοσίες των
τελευταίων μηνών στην Κρήτη και εκφράζει την ευγνωμοσύνη του προς τους εθελοντές αιμοδότες, που για μια ακόμα φορά μέσω του Περιφερειακού Τμήματος βρίσκονται δίπλα στους συνανθρώπους μας που τόσο έχουν ανάγκη το αίμα, ειδικά αυτή τη δύσκολη εποχή.
Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους συνέβαλαν σε ακόμα μια επιτυχημένη αλλά κυρίως ασφαλή δράση του Τμήματος!!!