Το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Τυμπακίου αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια για τη διάκριση της μαθήτριας Πένκα Κ., η οποία εκπροσώπησε επάξια το σχολείο μας και απέσπασε έπαινο στην κατηγορία “Εγώ και ο Άλλος” στον 3ο Παγκρήτιο Μαθητικό Διαγωνισμό Ψηφιακής Φωτογραφίας της ΠΔΕ Κρήτης!!
Η φωτογραφία της Πένκα αποτυπώνει μια τρυφερή στιγμή δύο συμμαθητών της — του Στέλιου και της Αγάπης, καθώς παρατηρούν μαζί μια ζωγραφιά στην αυλή του σχολείου αναδεικνύοντας με απλότητα και ευαισθησία την αξία της συμπερίληψης, της αποδοχής και της συνεργασίας μέσα στη σχολική κοινότητα.
Θερμά συγχαρητήρια στη μαθήτριά μας για τη δημιουργική της ματιά και την ευαισθησία της.!!! Της ευχόμαστε ολόψυχα να συνεχίσει να εκφράζεται μέσα από την τέχνη και να εμπνέει!