ΓΕΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
Αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές κατά διαστήματα στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και το βόρειο Αιγαίο. Μεμονωμένες καταιγίδες πιθανώς να εκδηλωθούν στο Ιόνιο και την Ήπειρο τις πρωινές ώρες.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βορειοδυτικά ορεινά.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης κυρίως στα δυτικά και νότια.
Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Θα φτάσει στα βόρεια ηπειρωτικά τους 19 βαθμούς, στις υπόλοιπες περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς και κατά τόπους στη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.
ΚΥΚΛΑΔΕΣ, ΚΡΗΤΗ
Καιρός: Αραιές νεφώσεις, που κυρίως μέχρι το απόγευμα θα είναι τοπικά πιο πυκνές. Μικρή πιθανότητα τοπικών βροχών μέχρι τις προμεσημβρινές ώρες στις δυτικές Κυκλάδες.
Άνεμοι: Ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 με 6 και στη δυτική Κρήτη τοπικά 7 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 και στη βόρεια Κρήτη έως 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.
ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 27-03-2025
Αυξημένες νεφώσεις σε όλη τη χώρα με τοπικές βροχές στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και από τις βραδινές ώρες στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και την Κρήτη. Μεμονωμένες καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στα βορειοδυτικά και σταδιακά στα βορειοανατολικά τις βραδινές ώρες.
Ευνοείται η μεταφορά αφρικανικής σκόνης στα δυτικά και τα νότια.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα βόρεια ορεινά.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 4 με 5 και στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί έως 6 και τοπικά στο νοτιοανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα τοπικά 7 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα φτάσει στις περισσότερες περιοχές τους 19 με 22 βαθμούς και τοπικά στα νότια ηπειρωτικά, τη βόρεια Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 24 με 26 βαθμούς Κελσίου.