Υλικά
3-4 μελιτζάνες φλάσκες(περίπου 1 κιλό)
2 σκελίδες σκόρδο
2 πιπεριές Φλωρίνης ψημένες και καθαρισμένες( ή από βάζο)
1/2 ματσάκι μαϊντανό
150 ml. ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι
Εκτέλεση
Ψήνουμε τις μελιτζάνες τυλιγμένες σε αλουμινόχαρτο στη σχάρα ή
στο μάτι της κουζίνας να πάρουν το καπνιστό άρωμα.
Τις καθαρίζουμε και τις κόβουμε με το μαχαίρι όσο μπορούμε πιο λεπτές, μέχρι να γίνουν σαν κιμάς.
Κόβουμε τις πιπεριές σε μικρά τετραγωνάκια και τις προσθέτουμε στις μελιτζάνες.
Περνάμε το σκόρδο από την πρέσα και το προσθέτουμε και αυτό αλατοπιπερόνουμε και βάζουμε το λάδι.
Ανακατεύουμε.
Διορθώνουμε το αλάτι αν χρειάζεται και συμπληρώνουμε το μαϊντανό.
Φυλάσουμε στο ψυγείο.
Πηγή: magyreuontas.blogspot.gr