Υλικά
Γιαούρτι 1 κεσεδάκι μικρό
Νερό 1 φλιτζάνι του τσαγιού
Αυγά 3 τεμ
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 13-14 κουταλιές της σούπας
Τυρί φέτα 100 γρ τριμμένη ( ή άλλο πικάντικο τυρί)
Αλάτι – πιπέρι
Μαργαρίνη 1 κουτάλι της σούπας σε μικρά κομμάτια
Ελαιόλαδο 2 κουταλιές της σούπας
Οδηγίες
Βάζουμε το ελαιόλαδο στη λαμαρίνα του φούρνου και τη βάζουμε στο φούρνο να κάψει το λάδι στους 200 βαθμούς.
Σε μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από την φέτα και την μαργαρίνη, ενώ το αλεύρι το προσθέτουμε λίγο-λίγο ανακατεύοντας με το σύρμα μέχρι να έχουμε έναν αραιό χυλό (δεν θέλουμε να είναι σφικτός).
Βγάζουμε το ταψί από τον φούρνο κι αδειάζουμε πάνω στο καυτό λάδι το χυλό μας να απλωθεί ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του ταψιού. Προσθέτουμε το τριμμένο τυρί και τα κομματάκια μαργαρίνης σε διάσπαρτα σημεία.
Βάζουμε το ταψί πάλι στο φούρνο και ψήνουμε περίπου για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς (ανάλογα με τον φούρνο μας).
Βγάζουμε από τον φούρνο, την κόβουμε κι είναι έτοιμη να την σερβίρουμε.
Πηγή: chefoulis.gr