ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
3-4 ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά
1 κολοκυθάκι βρασμένο
1 πατάτα βρασμένη
1 κρεμμύδι
τυρί φέτα χοντροτριμμένη
1 αγγούρι
1 βραστό αβγό
λίγο ελαιόλαδο
10 ελιές τσακιστές
ρίγανη τριμμένη
αλάτι
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
Κόβουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το αγγούρι και την πιπεριά σε κομμάτια.
Τα βάζουμε όλα μαζί σε λεκανίτσα και τα ανακατεύουμε με το χέρι μας
Προσθέτουμε το αλάτι, τις ελιές, τη φέτα, την πατάτα, το αβγό και το κολοκυθάκι. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Πηγή: rethymnoguide.gr