Υλικά
2 στήθη κοτόπουλου
μισή κονσέρβα μανιτάρια
1 κρεμμύδι
1/2 ποτήρι άσπρο ξηρό κρασί
300ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές γαλλική μουστάρδα
2 – 3 κ.σ. βούτυρο για το σοτάρισμα
ξερό μαϊντανό
αλάτι-πιπέρι
1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ
Εκτέλεση
Κόβουμε το κοτόπουλο σε κύβους και το σοτάρουμε στο βούτυρο.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο και τα μανιτάρια σε φέτες.
Σβήνουμε με το κρασί κι αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ.
Προσθέτουμε τη μουστάρδα, το κάρυ και στο τέλος την κρέμα γάλακτος.
Αλατοπιπερώνουμε και αφήνουμε να δέσει η σάλτσα.
Πριν κατεβάσουμε από τη φωτιά ρίχνουμε το μαϊντανό.
Μπορείτε να το συνοδεύσετε με ρύζι.
Πηγή : biknews.blogspot.gr