Υλικά
400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
150 γρ. ζάχαρη άχνη
200 γρ. κρέμα γάλακτος 22%
1 χούφτα κεράσια
1 κουτ. σούπας μαρμελάδα κεράσι
Εκτέλεση
Βήμα 1
Στο μπολ του μίξερ ρίχνετε το γιαούρτι, την άχνη και την κρέμα και χτυπάτε καλά για 5 λεπτά.
Βήμα 2
Κατόπιν, αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα κεράσια με μία φουρκέτα. Μετά τα ψιλοκόβετε στο μούλτι, τα ανακατεύετε με τη μαρμελάδα και τα προσθέτετε στο μείγμα του παγωτού.
Βήμα 3
Ανακατεύετε λίγο ακόμα και μετά αδειάζετε το μείγμα σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη
Βήμα 4
Για τις επόμενες 3 ώρες το βγάζετε ανά μισάωρο και το χτυπάτε ελαφρά (6 φορές συνολικά), για να παγώσει ομοιόμορφα.
Πηγή: newsbeast.gr