Υλικά
1 λίτρο φρέσκος χυμός πορτοκάλι
4 κουταλιές της σούπας ζάχαρη
2 κουταλιές της σούπας γεμάτες κόρν φλάουρ
ξύσμα από 1 πορτοκάλι
κανέλα για τη διακόσμηση
Διαδικασία
1 Από τον χυμό κρατάμε στο πλάι ένα ποτήρι.
2 Βάζουμε σε μια κατσαρόλα τον υπόλοιπο χυμό πάνω στη φωτιά.
3 Ρίχνουμε στον χυμό που κρατήσαμε τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε καλά.
4 Μόλις ζεσταθεί καλά ο χυμός στην κατσαρόλα ρίχνουμε και τον χυμό που έχουμε κρατήσει στο πλάι.
5 Ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να πήξει η κρέμα μας.
6 Αποσύρουμε από την κατσαρόλα και τη μοιράζουμε σε μπολάκια.
7 Πασπαλίζουμε με κανέλα και διακοσμούμε με φλύδες πορτοκαλιού.
Πηγή: masame.gr