ΥΛΙΚΑ
350 γρ. Επιδόρπιο Nestlé 55% κουβερτούρα
400 γρ. ζαχαρούχο γάλα
1 κ.γ εκχύλισμα βανίλιας
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Καλύπτουμε με λαδόκολλα ένα τετράγωνο ταψί 20 εκ.
Ψιλοκόβουμε τη κουβερτούρα και βάζουμε σε ένα μπολ.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και μεταφέρουμε το μπολ σε ένα μπεν μαρί.
Αφήνουμε για λίγα λεπτά μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα και να ομογενοποιηθεί με το ζαχαρούχο.
Ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός μέχρι να έχουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα.
Αποσύρουμε το μπολ από το μπεν μαρί.
Προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας και ανακατεύουμε. Αδειάζουμε το μείγμα στο ταψί και μεταφέρουμε στο ψυγείο.
Αφήνουμε για 4 ώρες να σφίξει το μείγμα.
Κόβουμε σε κομμάτια και σερβίρουμε.
Πηγή: nestlenoiazomai.gr