Συστατικά
3 μεγάλα πορτοκάλια ακέρωτα
400 γρ. ζάχαρη
250 ml νερό
200 γρ. κουβερτούρα
1 κ.σ. βούτυρο
Τρόπος μαγειρέματος
1 Φρόντισε τα πορτοκάλια να είναι ακέρωτα. Πλύνε καλά και κόψε σε φέτες 1 εκατοστού
2 Βάλε σε μια μεγάλη κατσαρόλα το νερό και τη ζάχαρη. Η ζαράλ.
3 αμ. Βγάλε σε πιατέλα και άφησε να στραγγίξουν
4 Όσο κρυώνουν και στραγγίζουν τα πορτοκάλια ετοίμασε τη σοκολάτα. Λιώσε σε μπεν μαρί ανακτώντας ανά διάστημα, να λιώσει τελείως. Πρόσθεσε και το βούτυρο
5 Βούτα μία, μία τις φέτες το πορτοκάλι μέχρι τη μέση στη σοκολάτα και άφησε σε λαδόκολλα να κρυώσει η σοκολάτα.
6 Αφού σφίξει ξανά η σοκολάτα μπορείς να σερβίρεις
Πηγή: tlife.gr