Υλικά
2 φάκελοι Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ
1 φάκελος Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ
4 3/4 φλιτζάνια γάλα
150 γρ. Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ
2 φάκελοι Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ
1/4 φλιτζανιού βούτυρο
2 κουτ. γλυκού Κακάο ΓΙΩΤΗΣ (προαιρετικά)
Διαδικασία
Ετοιμάστε τις δύο γεύσεις Άνθος Αραβοσίτου ΓΙΩΤΗΣ, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία, χρησιμοποιώντας 1 1/4 φλιτζάνι τσαγιού για το καθένα.
Αναμιγνύετε το Τριμμένο Μπισκότο ΓΙΩΤΗΣ, μπορείτε να κρατήσετε λίγο για το γαρνίρισμα, με το λιωμένο βούτυρο και το απλώνετε σε μια στρογγυλή φόρμα, που ανοίγει, διαστάσεων 22-24 εκατοστά.
Ζεσταίνετε το υπόλοιπο γάλα, ρίχνετε μέσα την Κουβερτούρα σε Σταγόνες ΓΙΩΤΗΣ και ανακατεύετε, μέχρι να λιώσει.
Αναμιγνύετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Σοκολάτα ΓΙΩΤΗΣ με τη λιωμένη σοκολάτα και το απλώνετε πάνω από τη βάση μπισκότου. Αφήνετε το γλυκό στο ψυγείο για 20 λεπτά.
Ρίχνετε το Άνθος Αραβοσίτου Στιγμής με γεύση Καραμέλα ΓΙΩΤΗΣ από πάνω και τοποθετείτε το γλύκισμα στο ψυγείο για άλλα 20 λεπτά.
Γαρνίρετε την τούρτα με το λίγο τριμμένο μπισκότο που έχετε κρατήσει. Αν θέλετε, μπορείτε να πασπαλίσετε με 2 κουταλάκια του γλυκού .Κακάο ΓΙΩΤΗΣ
Πηγή: olivemagazine.gr