Σε ένα μαγαζί, που λειτουργεί από το 1922 στο Ηράκλειο Κρήτης, μια οικογένεια, που ήρθε από τη Μικρά Ασία φτιάχνει 101 χρόνια μπουγάτσα για τους Κρητικούς.
Στην περιοχή το έχουν έθιμο να τρώνε μπουγάτσα την Πρωτοχρονιά και όπως αναφέρει ο άνθρωπος του μαγαζιού εξυπηρετούν τους πελάτες τους για πολλές πολλές ώρες μετά το ρεβεγιόν.
Σε ό,τι αφορά τις επιλογές των πελατών, αυτές είναι η κλασική κρέμα, η μυζήθρα, στην οποία βάζουν ζάχαρη κανέλα ή μέλι και ορισμένοι επιλέγουν αυτόν τον συνδυασμό και άλλοι τον απλό.
Ρεπορτάζ: Ιάσων Ταβλάς
Πηγή: ertnews.gr