Υλικά Συνταγής
– 250 γρ Κρητικό απάκι
– λίγα χρωματιστά ντοματίνια
– ελαιόλαδο
– 120 ml λευκό ξηρό κρασί (ένα ποτήρι κρασιού)
– φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση Συνταγής
Κόβουμε το απάκι σε φέτες πάχους μισού εκατοστού.
Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά.
Ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και μετά τα κομμάτια από το απάκι και το τσιγαρίζουμε.
Μόλις πάρει λίγο χρώμα, το σβήνουμε με το λευκό κρασί και περιμένουμε 1-2 λεπτά για να εξατμιστεί το οινόπνευμα.
Στη συνέχεια προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
Ανακατεύουμε τα υλικά μέχρι να εξατμιστούν τα περισσότερα υγρά και σερβίρουμε.
Απολαμβάνουμε αμέσως.
Πηγή: alwayshungry.gr