Υλικά
1/2 δόση ζύμη για πίτσα
2 κ.σ. πεκορίνο τριμμένο
1½ φλιτζ. μοτσαρέλα τριμμένη
1 φλιτζ. τυρί κρέμα
1 φλιτζ. τρίμματα φέτας
2 κ.σ. βασιλικό και δεντρολίβανο
Προετοιμασία
Πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι τη λαμαρίνα που θα στρώσουμε τη ζύμη.
Απλώνουμε τη ζύμη και ψήνουμε σε δυνατό γκριλ για 3 λεπτά μέχρι να ροδίσει. Γυρίζουμε τη βάση της ζύμης από την άλλη πλευρά και ψήνουμε ξανά για 3 λεπτά μέχρι να ροδίσει.
Πασπαλίζουμε με το πεκορίνο.
Σε μπολ αναμειγνύουμε τη μοτσαρέλα, το τυρί κρέμα, τα τρίμματα φέτας, τα μυρωδικά και τρίβουμε πιπέρι.
Ανακατεύουμε και με κουτάλι το μοιράζουμε στην πίτσα.
Για 8 μερίδες
Χρόνος προετοιμασίας: 20 λεπτά
Πηγή: mamapeinao.gr