Υλικά:
1 ποτήρι ελαιόλαδο
1 ποτήρι χυμό πορτοκάλι
1 ποτήρι σταφίδες
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
250 γρ. ζάχαρη
3-4 κουταλιές γλυκό του κουταλιού ψιλοκομμένο (όποιο προτιμάτε)
500 γρ. αλεύρι (ενδεχομένως να χρειαστεί και παραπάνω, αναλόγως πόσο μαλακή βγαίνει η ζύμη)
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί αφήνοντας τελευταία το αλεύρι και τις σταφίδες.
Βάζουμε το μίγμα σε ταψάκι βουτυρωμένο ή λαδωμένο και ψήνουμε την σταφιδόπιτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 35-45 λεπτά!
Πηγή: metrogreece.gr