Τι χρειαζόμαστε:
2 κιλά γουρουνόπουλο
1/2 ποτήρι λάδι
αλάτι
πιπέρι
λεμονόφυλλα
χυμός 2 λεμονιών
Πώς το κάνουμε:
Πλένουμε το κρέας, το χαράζουμε και βάζουμε στις σχισμές αλάτι, πιπέρι, λεμόνι και λεμονόφυλλα και το αφήνουμε 2 ώρες
Αλείφουμε το γουρουνόπουλο με το λάδι και το βάζουμε σε ένα ταψί που μέσα έχουμε βάλει μια στρώση λεμονόφυλλα με την μεριά του δέρματος από κάτω
Ψήνουμε σε χαμηλή θερμοκρασία για 2-3 ώρες
Γυρνάμε από την πλευρά του δέρματος και ψήνουμε άλλη μισή ώρα ώστε να ροδίσει.
Πηγή: bostanistas.gr