Τι χρειαζόμαστε:
500 γρ. αλεύρι(φαρίνα)
250 γρ. μαργαρίνη
1 αυγό
1 κεσεδάκι γιαούρτι στραγγιστό
2 κ.σ. φυτίνη
6 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό
800 γρ. γάλα φρέσκο
αλάτι
2 αυγά
1/2 κιλό φέτα
Πώς το κάνουμε:
Ζεσταίνουμε ελαφρώς τη μαργαρίνη μέχρι να λιώσει, προσθέτουμε το αυγό, λίγο αλάτι, το γιαούρτι και στο τέλος το αλεύρι.
Αφήνουμε τη ζύμη για λίγο στο ψυγείο μέχρι να ετοιμάσουμε τη γέμιση.
Ζεσταίνω τη φυτίνη, ρίχνω το σιμιγδάλι μέχρι να καβουρδιστεί ελαφρώς και μετά το γάλα, ανακατεύοντας καλά για να γίνει σαν μπεσαμέλ.
Στο μίγμα αυτό ρίχνω τα 2 αυγά και την τριμμένη φέτα (μπορούμε να βάλουμε και 1 κούπα από διάφορα κίτρινα τυριά )
Ανοίγω τη ζύμη σε 2 φύλλα, στρώνω κάτω το ένα, ρίχνω τη γέμιση και από πάνω το άλλο φύλλο
Ψήνω στους 180 για 45 λεπτά..
Πηγή: sintagespareas.gr