Να φτιάξουμε μια πίτσα εύκολη, με πολύ απλά υλικά και γρήγορη στην εκτέλεσή της. Η γεύση της παραπέμπει στο ορεκτικό που σερβίρουν μέσα σε αλουμινόχαρτο, (φέτα ψητή με ροδέλες κόκκινης πιπεριάς Φλωρίνης).
ΥΛΙΚΑ
1 φύλλο ζύμης για πίτσα (έτοιμο ή σπιτικό)
3 μεγάλες πιπεριές Φλωρίνης (τουρσί)
300 γραμμάρια Ελληνική φέτα
Πιπέρι
Ρίγανη
Λίγες σταγόνες ελαιόλαδο
½ ποτήρι πουμαρό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Στο μεγάλο ρηχό ταψί του φούρνου στρώνουμε μια λαδόκολλα και απλώνουμε το φύλλο για τη ζύμη πίτσας.
Ρίχνουμε το pumaro, το απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του φύλλου με τα δάχτυλά μας και αφού ρίξουμε πιπέρι και ρίγανη, κόβουμε τη φέτα σε κυβάκια, την απλώνουμε πάνω από το Pumaro και αφού κόψουμε τις πιπεριές Φλωρίνης σε ροδέλες, τις ρίχνουμε πάνω από τη φέτα.
Ραντίζουμε με λίγες σταγόνες ελαιόλαδο και ψήνουμε την πίτσα στον αερόφουρνο στους 170 βαθμούς περίπου για είκοσι λεπτά.
Καλή επιτυχία
Διαμάντω Γιαννάκου
Πηγή: prettylife.gr