Υλικά:
1 κοτόπουλο
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
ελαιόλαδο για τηγάνισµα
1 κρεµµύδι
1 ποτήρι του κρασιού λεµόνι
1 κουταλιά ρίγανη
αλάτι
Εκτέλεση
Τεµαχίζουµε το κοτόπουλο σε µέτρια κοµµάτια και το βάζουµε σε νερό όπου έχουµε ρίξει µια χούφτα αλάτι.
Αφού το αφήσουµε για 4 ώρες, το βγάζουµε και αφαιρούµε το δέρµα.
Τηγανίζουµε το κοτόπουλο στο ελαιόλαδο µέχρι να ροδίσει.
Στη συνέχεια το βάζουµε στην κατσαρόλα µε το ελαιόλαδο, το κρεµµύδι κοµµένο στα τέσσερα, το λεµόνι, τη ρίγανη, λίγο αλάτι και νερό να σκεπαστεί.
Βράζουµε το κοτόπουλο µέχρι να µείνει µε το ελαιόλαδο.
Πηγή: incrediblecrete.gr