ΥΛΙΚΑ
– 1 κιλό κολοκυθάκια τριμμένα και στραγγισμένα με το χέρι
– 2 φλιτζάνια φέτα ή κασέρι
– 2 φλιτζάνια γάλα φρέσκο
– 125 γρ μαργαρίνη
– 4 αυγά
– 4 κουταλιές φρυγανιά τριμμένη
– 4 κουταλιές αλεύρι
– αλάτι-πιπέρι
– δυόσμο φρέσκο ή ξερό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Μαραίνουμε σε κατσαρόλα τα κολοκυθάκια με τη μαργαρίνη. Ανακατεύοντας συνέχεια, ρίχνουμε αλάτι-πιπέρι, το αλεύρι, τη φρυγανιά, το δυόσμο και το γάλα.
Μόλις το μίγμα μας αρχίζει να πήζει, ρίχνουμε τ’ αυγά χτυπημένα και το τυρί.
Σ’ ένα λαδωμένο ταψί, πασπαλίζουμε με φρυγανιά τριμμένη, ρίχνουμε το μίγμα και το ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να κάνει καλοψημένη κρούστα.
Πηγή: mothersblog.gr