ΥΛΙΚΑ
1 ποτήρι λάδι
1 ποτήρι ζάχαρη
1 ποτήρι μούστο
3/4 ποτηριού πορτοκαλάδα
2 κουταλάκια σόδα
1 ρακοπότηρο κονιάκ
1κουταλάκια μπέϊκιν
2 κουταλιές κανελλογαρύφαλα
1 κιλό αλεύρι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Χτυπάμε το λάδι με τη ζάχαρη και προσθέτουμε το μούστο, τη σόδα διαλυμένη στο πορτοκαλόζουμο, το μπέϊκιν διαλυμένο στο κονιάκ, τα κανελογαρύφαλλα και το αλεύρι.
Ζυμώνουμε καλά, πλάθουμε τα κουλούρια και τα ψήνουμε σε μέτριο φούρνο.
Πηγή: incrediblecrete.gr