Υλικά:
1 κιλό αρνί
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
Ρίγανη
Εκτέλεση
Βάζουµε το ελαιόλαδο σε µία κατσαρόλα και όταν ζεσταθεί ρίχνουµε το κρέας κοµµένο κοµµάτια και ανακατεύουµε συνεχώς µέχρι να ροδίσει.
Χαµηλώνουµε τη θερµοκρασία και ψήνουµε το κρέας, προσθέτοντας νερό αν χρειαστεί.
Όταν είναι έτοιµο, δυναµώνουµε τη φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς µέχρι να «αφρίσει» το ελαιόλαδο.
Στο τέλος ρίχνουµε τη ρίγανη.
Πηγή: incrediblecrete.gr