Συστατικά
1 μπούτι από αρνί
μισό κιλό αγκινάρες καθαρισμένες
μισό ποτήρι κρασί
μισό ποτήρι αλεύρι
1 κρεμμύδι
χυμό και ξύσμα από 1 λεμόνι
1 κύβο λαχανικών
αλάτι
πιπέρι
Οδηγίες
1 Κόβουμε το αρνί σε μερίδες και το σωτάρουμε σε κατσαρόλα με το κρεμμύδι.
2 Πασπαλίζουμε με το αλεύρι και σβήνουμε με το κρασί.
3 Ρίχνουμε τον κύβο, το ξύσμα και τον χυμό λεμονιού, αλάτι, πιπέρι και νερό.
4 Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά.
5 Αδειάζουμε το αρνί σε ταψί, βάζουμε τις αγκινάρες κομμένες στη μέση, σκεπάζουμε και ψήνουμε για 1,5 ώρα στους 170 βαθμούς.
Πηγή: masame.gr