Υλικά:
1/2 κιλό στραγγιστό γιαούρτι 2%
500 γρ. κρέμα γάλακτος
3/4 κούπας ζάχαρη
1 1/2 πακέτου μπισκότα
Μαρμελάδα της επιλογής σας
Εκτέλεση:
Βάζετε σε μεγάλο μπολ και χτυπάτε το γιαούρτι, την κρέμα και την ζάχαρη μέχρι να γίνουν ένα ωραίο πηχτό μείγμα. Περνάτε τα μπισκότα από το multi.
Σε όμορφα μπολ βάζετε 3-4 κουταλιές από τα τριμμένα μπισκότα. Πάνω από τα μπισκότα βάζετε μερικές κουταλιές από την κρέμα.
Επαναλαμβάνετε άλλη μία φορά τις στρώσεις μπισκότου-κρέμας και τελειώνετε απλώνοντας στην επιφάνεια της κρέμας την αγαπημένη σας μαρμελάδα. Βάζετε το γλυκό στο ψυγείο να κρυώσει πολύ καλά για αρκετές ώρες. Σερβίρετε.