Υλικά
Μερίδες: 6
- 500 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου, καλά ξαλμυρισμένο*
- 4 μέτριες πατάτες (καθαρό βάρος 300 γρ.), καθαρισμένες και κομμένες σε κύβους 3 εκ.
- το λευκό και τρυφερό πράσινο μέρος από 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδου, λιωμένη 90 γρ.
- 90 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- τα φύλλα από 8 κλωνάρια άνηθο + τα φύλλα από 4 κλωνάρια μαϊντανό, ψιλοκομμένα
Διαβάστε τη συνέχεια στον Γαστρονόμο.
Φωτογραφία: Γιώργος Δρακόπουλος
Πηγή: kathimerini.gr