ΥΛΙΚΑ
250γρ.μαργαρινη σε θερμ.δωμ.
200 γρ. ζαχαρη άχνη
2 κ.γ μπέικιν
2 βανίλιες
300 γρ.αλεύρι γ.ο.χ
100 γρ.κορν φλάουρ
50 γρ.κακάο
150 γρ.σταγόνες σοκολάτας υγείας
1 πρέζα αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
-Χτυπαμε στο μίξερ 2-3 λεπτά την μαργαρινη με την άχνη, προσθετουμε τις βανιλιες,και το αλευρι ανακατεμενο με το κορν φλάουρ,το μπεικιν το κακάο και το αλάτι. Ρίχνουμε και τις σταγόνες σοκολατας.
Η ζύμη μου πρέπει να είναι μαλακιά αλλά να μην κολλάει. Κανουμε μπαλακια σε μέγεθος καρυδιού,τα βαζουμε σε ταψι με λαδοκολα,τα πατάω με ενα πηρούνι και τα ψηνουμε 2 ταψια μαζι στους 150 με αερα για 15-18λεπτα.
Αλλιως 1-1 ταψι πανω κατω στους 180 για 15-18λεπτα. Μην τα παραψήσετε Όταν βγαίνουν απο το φουρνο ειναι μαλακά,αλλα όταν κρυωσουν γινονται τριφτά και λιώνουν στο στόμα
Η Συνταγή είναι από Sofi Tsiopou – “ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ / ΗΔΕΣ”.