Υλικά:
1 κιλό πατάτες καθαρισμένες
500 γρ. Μοσχαρίσια Λουκάνικα ΜΑΡΙΑΝΘΗ
300 γρ. Γραβιέρα Κρήτης
300 γρ μανιτάρια
2 μέτριες πιπεριές
1 κρεμμύδι ξερό
2 κρεμμυδάκια φρέσκα
6 αυγά Μεσαράς ΜΑΡΙΑΝΘΗ
μισό κουταλάκι του γλυκού φρέσκια ρίγανη
αλάτι
πιπέρι
Εκτέλεση:
Κόβουμε και τηγανίζουμε τις πατάτες σε καυτό λαδί, μέχρι να ροδίσουν. Τις αφήνουμε πάνω σε χαρτί κουζίνας για να στραγγίξουν.
Σοτάρουμε το λουκάνικο σε ροδέλες σε μετρία φωτιά μέχρι να ψηθεί και να βγάλει το λίπος του. Προσθέτουμε στο Λουκάνικο τις πιπεριές κομμένες σε μπαστουνάκια , τα μανιτάρια στη μέση και το κρεμμύδι σε φίστουλες.
Σοτάρουμε σε δυνατή φωτιά για 5 λεπτά , μετά βάζουμε στο τηγάνι τις πατάτες, την γραβιέρα και τα φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε ροδέλες.
Χτυπάμε σε ένα μπολ τα αυγά μαζί με το αλάτι και το πέπερι και ρίχνουμε μέσα στο τηγάνι μαζί με την ρίγανη.
Ανακατεύουμε απαλά με μια κουτάλα μέχρι να ψηθούν τα αυγά για 4 λεπτά και μετά σερβίρουμε με επιπλέον φρέσκο πιπέρι …
ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΡΑΚΟΜΕΖΕΣ ΤΙΣ ΚΡΥΕΣ ΝΥΧΤΕΣ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ