ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
3-4 ντομάτες
1 πράσινη πιπεριά
1 κολοκυθάκι βρασμένο
1 πατάτα βρασμένη
1 κρεμμύδι
τυρί φέτα χοντροτριμμένη
1 αγγούρι
1 βραστό αβγό
λίγο ελαιόλαδο
10 ελιές τσακιστές
ρίγανη τριμμένη
αλάτι
ΤΡΟΠΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
• Κόβουμε τις ντομάτες, το κρεμμύδι, το αγγούρι και την πιπεριά σε κομμάτια. Τα βάζουμε όλα μαζί σε λεκανίτσα
και τα ανακατεύουμε με το χέρι μας
- Προσθέτουμε το αλάτι, τις ελιές, τη φέτα, την πατάτα, το αβγό και το κολοκυθάκι. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.
Πηγή: rethymnoguide.gr