Υλικά (Σερβίρει 8)
1 κουτ. ντοματάκια
1 φλ. κρασί
2 κρεμμύδια (ψιλοκομμένα)
1/2 κιλό σπανάκι
1/4 Ματσάκι άνηθο
8 σουπιές
1 κτ. σούπας πελτέ
1/2 ματσάκι μαϊντανό
Εκτέλεση συνταγής
Καθαρίζουμε τις σουπιές από το κόκκαλο, τα εντόσθια και το μελάνι τους.
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το λάδι να κάψει.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια και τσιγαρίζουμε.
Ρίχνουμε και τις σουπιές.
Σβήνουμε με κρασί και προσθέτουμε την τομάτα και τον πελτέ.
Προσθέτουμε τον μαϊντανό και τον άνηθο.
Αλατοπιπερώνετε.
Προσθέτουμε το σπανάκι.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να σιγοβράσει μέχρι να μείνει με την σάλτσα του.
Καλή μας όρεξη!
Πηγή: sidages.gr